Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η εταιρεία που θα πάρει το 25% από τους Γκλέιζερς είναι χορηγός σε μεγάλη αγγλική ομάδα

Την συνεργασία της με την Τότεναμ θα συνεχίσει η INEOS παρά το γεγονός πως αναμένεται να πάρει, μέσω του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
o Ρατκλιφ AP

Την πώληση του 25% των μετοχών της στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και την INEOS αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η οικογένεια των Γκλέιζερς αντί ενός ποσού κοντά στο 1.5 δις ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι η πρώτη ομάδα που ασχολείται η INEOS καθώς από τον Δεκέμβριο του 2022 βρίσκεται σε συνεργασία και με την Τότεναμ μέσω χορηγίας.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα, ακόμα κι αν το deal ολοκληρωθεί, να διακοπεί η συνεργασία της INEOS με τα "Σπιρούνια", καθώς δεν έχει στην κατοχή της μετοχές, όπως αναμένεται να συμβεί με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Θυμίζουμε πως πριν προκριθεί η περίπτωση του Ράτκλιφ είχε απορριφθεί αυτή του Σεϊχη του Κατάρ, ο οποίος κατέθεσε πρόταση προκειμένου να πάρει στην κατοχή του το 100% των μετοχών της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει να φέρει στο πλευρό του Μέσι κι άλλον αρχηγό της Μπαρτσελόνα

Μπάγερν: Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Βαυαρών αρνείται την πρόωρη ανανέωση και γλυκοκοιτάζει Αγγλία

Σέρχιο Ράμος: Έχει απαιτήσεις στη Σεβίλλη, "γκρίνιαξε" για την απουσία του από την 11αδα γιατί υπάρχει στόχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK