Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν έχουν τέλος τα "χουνέρια" του Τεν Χαχ στον Σάντσο, η νέα κίνηση που δείχνει... έξοδο

Εκτός από την ομαδική φωτογραφία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την φετινή σεζόν βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, δείγμα του ότι ο Έρικ Τεν Χαχ δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια της χρονιάς.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Καμία βελτίωση δεν παρουσιάζεται στις σχέσεις του Έρικ Τεν Χαχ με τον Τζέιντον Σάντσο από την έναρξη της χρονιάς μέχρι και σήμερα, με τον νεαρό Άγγλο μεσοεπιθετικό να περιμένει ουσιαστικά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι σχέσεις των δύο φέρεται πως έχουν φτάσει πλέον στα άκρα, με τον Σάντσο μάλιστα να μην συμπεριλαμβάνεται ούτε στην ομαδική φωτογραφία των μελών του αγωνιστικού επιτελείου της ομάδας, δείγμα του κλίματος που επικρατεί προς το πρόσωπό του.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 85.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Άγγλο ποδοσφαιριστή από την Ντόρτμουντ, ομάδα η οποία αποτελεί μία από τις βασικές υποψήφιες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ποδοσφαιριστή, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Ο CR7 Jr υπέγραψε στην Αλ Νασρ και έθεσε στον πατέρα του έναν στόχο

Ο σεληνιασμένος Λουκάκου ξεπέρασε μέχρι και τον CR7 με την επίδοσή του με το Βέλγιο

Ο Τζέραρντ κάνει κίνηση-ματ για χάρη του πρώην αστεριού της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK