Λάμπαρντ: Απέρριψε πρόταση από ιστορική ομάδα, ο λόγος

Επίσημη πρόταση στον Φρανκ Λαμπαρντ κατέθεσε η Ρέιντζερς με τον ίδιο όμως να λέει πως θέλει να απολαύσει τον χρόνο του εκτός ποδοσφαίρου.

FILE - Everton's head coach Frank Lampard applauds after the English FA Cup soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Jan. 6, 2023. Frank Lampard looks to have taken charge of his last match as Everton manager. British media reported Monday Jan. 23, 2023, that Lampard has been fired, with the club in the relegation zone of the Premier League. (AP Photo/Dave Thompson, File)
ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στη Τσέλσι AP

Την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Τσέλσι απέρριψε ο Φρανκ Λάμπαρντ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail.

Συγκεκριμένα, ο πρώην θρύλος της Τσέλσι φέρεται να απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Ρέϊντζερς η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Λάμπαρντ ανέφερε πως απολαμβάνει τον χρόνο του εκτός ποδοσφαίρου και δεν φέρεται πρόθυμος, προς το παρόν τουλάχιστον, να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία κάποιας άλλης ομάδας.

Θυμίζουμε πως πλην της Τσέλσι, ο 45χρονος Άγγλος έχει βρεθεί στο παρελθόν στη τεχνική ηγεσία και της Ντέρμπι αλλά και της Έβερτον.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ Μαϊάμι θα κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο απωθημένο του Μέσι

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος του CR7 μίλησε και με τον Ζλάταν, η επική ιστορία με τον Πεπ και την Φεράρι του

Τσάμπι Αλόνσο: Η Λεβερκούζεν έκανε την κίνηση ματ με τον παίκτη που απογείωσε ο Ισπανός

News 24/7

24MEDIA NETWORK