Κέιν: Αυτή η κορυφαία ομάδα πήγε να χαλάσει τα σχέδια της Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν το μεγάλο deal

Πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ φέρεται πως κατέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Τότεναμ προκειμένου να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν σύμφωνα με το Athletic, πριν ο παίκτης καταλήξει στην Μπάγερν Μονάχου.

New Bayern Munich player Harry Kane poses after a news conference at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Aug. 13, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Χάρι Κέιν κατά την παρουσίασή του AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Όλο και περισσότερες λεπτομερείες από το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη δυσκολία της μεταγραφής που έφερε εις πέρας η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Άγγλος επιθετικός τελικά έγινε κάτοικος Μονάχου με την Τότεναμ να εισπράττει από το deal ένα ποσό κοντά στα 110.000.000 ευρώ αλλά φέρεται πως στα χέρια της αγγλικής ομάδας έφτασε επίσημη πρόταση και από άλλη μεγάλη ομάδα.

Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης που σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δημοσίευμά του το Athletic, μετά από την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά κατέθεσε πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ στην Τότεναμ για την αγορά του Άγγλου, εισπράττοντας άμεσα την αρνητική απάντηση του πρόεδρου των "σπιρουνιών".

Για τον Κέιν είναι γνωστό πως πέρα από τις Ρεάλ και Μπάγερν ενδιαφέρον εκδήλωσε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία όμως δεν ήθελε να μπει σε πλειστηριασμό εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Στα ραντάρ της είχε τον Άγγλο φορ και η Παρί η οποία τελικά προχώρησε στην αγορά του Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα, για την Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε ο ίδιος ο Άγγλος αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ενδιαφέρον των "Κόκκινων Διαβόλων".

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ μετά από την αρνητική απάντηση της Τότεναμ για την πώληση του Κέιν έκανε δικό της μόνο τον Χοσέλου με την μορφή δανεισμού και όλα δείχνουν πως περιμένει το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να φέρει στη Μαδρίτη τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λεβαντόφσκι: Έγραψε ιστορία ο Πολωνός, μπήκε στο κλαμπ των CR7 και Μέσι

Η σύντροφος του CR7 αναστάτωσε και πάλι τους ακολούθους της με το εντυπωσιακό της μαγιό

Ίντερ: Ο Λαουτάρο έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους τους "Μεγάλους" με μία του φράση

News 24/7

24MEDIA NETWORK