Καταρχήν συμφωνία Πρίγκιπα-Τζίγγερ. Σύντομα οι υπογραφές

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήρθαν σε συμφωνία για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέμα που αποκάλυψε και ανέδειξε πρώτο το Contra.gr. Ολο το ρεπορτάζ.

Καταρχήν συμφωνία Πρίγκιπα-Τζίγγερ. Σύντομα οι υπογραφές

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννη και ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών συμφώνησαν το απόγευμα και επί του διαδικαστικού και τη Δευτέρα θα υπογράψουν το M.O.U. καθώς αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές.

Το πρώτο βήμα για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί πραγματικότητα. Οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία το απόγευμα και απόψε ή την Δευτέρα θα υπογράψουν το σχετικό μνημόνιο συμφωνίας (M.O.U.).

Οι υπογραφές δεν έπεσαν το απόγευμα επειδή οι δύο πλευρές προχώρησαν σε κάποιες κοινές αλλαγές στο M.O.U. αλλά το θέμα είναι ότι υπήρξε συμφωνία και επί του διαδικαστικού έπειτα από την αποδοχή από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη της πρότασης του πρίγκιπα να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο, βάζοντας 70 εκ. ευρώ στην ομάδα και 150 εκ. ευρώ για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε ο οικονομικός και νομικός έλεγχος να διαρκέσει τελικά μέχρι τις 21 Νοεμβρίου και όχι μέχρι τις 16/11. Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο πρίγκιπας θα βάλει στη συνέχεια 15 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ και θα υπογραφεί άμεσα συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών προκειμένου να παραστεί στη γενική συνέλευση που μετατέθηκε για τις 24 Νοεμβρίου ως νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK