Κανσέλο: "Μάχη" γιγάντων για την υπογραφή του μετά την απόφαση του Πεπ

Να διευθετήσει άμεσα το ζήτημα του Ζοάο Κανσέλο θέλει η Μάντσεστερ Σίτι. Ενδιαφέρεται η Άρσεναλ, πάντα στο προσκήνιο και η Μπαρτσελόνα.

Bayern's Joao Cancelo applauds fans at the end of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. Manchester City won 3-0. (AP Photo/Jon Super)
ο Ζοάο Κανσέλο χειροκροτά τους οπαδούς AP

Στη Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε ο Ζοάο Κανσέλο καθώς η Μπάγερν Μονάχου δεν θέλησε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 70.000.000 ευρώ και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πεπ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του παίκτη και έχει εισηγηθεί την πώλησή του πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άρσεναλ έχει στην κορυφή της λίστας της τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να έρθει σε συμφωνία όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα.

Πέρα από τους Κανονιέρηδες, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει και η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP και δεν μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του.

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες να μιλά με την Μπάρτσα για την περίπτωση του Πορτογάλου μπακ, βάζοντας στο τραπέζι όμως μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νάπολι δίνει τα κλειδιά στον προπονητή που απέτυχε με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο

Γιουνάιτεντ: Σκληρό πόκερ με Τσέλσι, τόσα έδωσε για Μάουντ

Εμπαπέ: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρεμβαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK