Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του Ζοάο Φέλιξ

Η απόφαση του Ντιέγκο Σιμεόνε για τον Ζοάο Φέλιξ ουδεμία σχέση έχει με τα χρήματα που δαπάνησε το κλαμπ για τον Πορτογάλο.

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Οριστικά, πλέον, ο Ζοάο Φέλιξ δεν θα έχει καμία σχέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης κατόπιν απόφασης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Μαδρίτη και προπονείται μόνος του με μερικούς ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο.

Οι δύο πλευρές τα έχουν σπάσει και αναζητείται η καλύτερη λύση για να ολοκληρωθεί μία συνεργασία που είχε επισφραγιστεί μ' ένα ποσό πάνω από 120.000.000 ευρώ όταν έγινε η μεταγραφή.

Βέβαια στην Ατλέτικο μπορεί να μην υπολογίζουν τον Ζοάο Φέλιξ, αλλά δεν έχουν διάθεση να τον δώσουν φθηνά. Τα ποσά είναι ψηλά κι αυτή είναι η βασική αιτία που ο Ουνάι Έμερι δεν μπορεί να τον έχει για την ώρα τουλάχιστον στην Άστον Βίλα.

Θυμίζουμε πως ο ταλαντούχος επιθετικός έπαιξε πέρυσι στην Μπαρτσελόνα ως δανεικός, όμως, στο τέλος της σεζόν δεν προκρίθηκε η ιδέα της απόκτησής του με μόνιμη μεταγραφή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK