Και όμως η απόλυση του εκλεκτού του Σερ Άλεξ ίσως δεν ήταν η πιο σοφή κίνηση: Η Ρεάλ οφείλει χίλια "ευχαριστώ" στη Γιουνάιτεντ

Ο Τόνις Κρόος αποκάλυψε πως ο ίδιος βρέθηκε στο παρελθόν μία ανάσα μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία είχε συμφωνήσει προφορικά, ωστόσο μία απόφαση άλλαξε άρδην τις εξελίξεις.

Great Britain and Ireland's manager Sir Alex Ferguson takes to the touchline alongside The Rest of the World's manager Carlo Ancelotti before the Unicef Match for Children charity football match between a Great Britain and Ireland team and a Rest of the World team at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday, Nov. 14, 2015. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Η ιστορία του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να έχει πάρει μία πολύ διαφορετική τροπή αν ο Τόνι Κρόος δεν είχε ποτέ πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2014. Ο ίδιος μετά από χρόνια παραδέχθηκε πως ήταν έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο μία απόφαση της τότε διοίκησης ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα.

Η απόφαση που έκρινε την έκβαση αυτής της υπόθεσης ήταν η απόλυση του τότε προπονητή των "Κόκκινων Διαβόλων" Ντέιβιντ Μόγιες και η αντικατάστασή του με τον Λουίς φαν Χαάλ. Με αυτόν τον τρόπο οι Μαδρίλένοι ήταν αυτοί που παρενέβησαν, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός παλαίμαχος πλέον μέσος δήλωσε: "Παραλίγο να γίνω παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014 πριν από την κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν υπογράψω στη Ρεάλ, είχα ήδη συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... ήταν σχεδόν όλα εντάξει", δήλωσε ο Γερμανός.

"Αλλά τότε απέλυσαν τον Ντέιβιντ Μόγιες, με τον οποίο καθόμουν στον καναπέ μου στο Μόναχο για να διαπραγματευτώ... και προσέλαβαν τον Λουίς φαν Χάαλ. Τότε και οι δύο αρνηθήκαμε με ευχαριστίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK