Ήρθε στο Μάντσεστερ ως ο επόμενος Βίντιτς, αλλά "κρέμασε" τα παπούτσια του στα 31 έτη

Μετά από μία σπουδαία θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα από μία όχι και τόσο σπουδαία συμπόρευση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράφαελ Βαράν ανακοίνωσε την απόσυρσή του όντας 31 χρονών.

Manchester United's Harry Maguire, right, walks in as substitute for Manchester United's Raphael Varane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, May 13, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Ραφαέλ Βαράν AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνίατεντ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να θωρακίσει πραγματικά την αμυντική της γραμμή. Το παράδειγμα της ακριβής μεταγραφής του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ είναι ακόμα νωπό.

Παρόλα αυτά, μία ακόμα φιλόδοξη μεταγραφή δεν εξελίχθηκε όπως άπαντες στον σύλλογο εκτιμούσαν. Ο λόγος για τον Ράφαελ Βαράν, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμού, καθιστώντας τον αναξιόπιστη επιλογή για την άμυνα των "Κόκκινων Διαβόλων".

Εκ του αποτελέσματος, αυτά τα προβλήματα επί της ουσίας προϊκονομούσαν το τι έμελλε να συμβεί στην καριέρα του Γάλλου στόπερ. Ο ίδιος πήρε μεταγραφή στην ιταλική Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας για ένα ολικό restart, ωστόσο αντ' αυτού αναγκάστηκε να ανακοινώσει τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας τα 31 του έτη.

Αν μη τι άλλο, ο ίδιος θα έχει να θυμάται πως ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Όχι και άσχημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK