Η Τσέλσι πρώτα ήθελε να τον διώξει, μετά τον έκανε αρχηγό και τώρα του ανανεώνει το συμβόλαιο

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Κόνορ Γκάλαχερ για την ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να καθίσουν άμεσα οι εκπρόσωποι της Τσέλσι σύμφωνα με την DailyMail.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Τσέλσι με την παρουσία τον Κόνορ Γκάλαχερ στα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, παρά το γεγονός πως αυτά δεν έχουν συνδυαστεί με τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το συμβόλαιο του Άγγλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η DailyMail οι δύο πλευρές αναμένεται άμεσα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε πως ο Γκάλαχερ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρισκόταν στη λίστα των βασικών υποψηφίων προς αποχώρηση με την Νιούκαστλ μάλιστα να εκφράζει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Φούλαμ για την Premier League ο Γκάλαχερ φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η Μπάρτσα θα κινηθεί για τον δανεισμό του Λίο υπό ένα όρο, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Μπάγερν: Η διοίκηση χάλασε τα σχέδια του Τούχελ και τελικά δεν ολοκλήρωσε την μεγάλη επιστροφή

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ πάει για το μπαμ με το μεγάλο αστέρι της Παρί που εντυπωσιάζει στη Λειψία

News 24/7

24MEDIA NETWORK