Η Τσέλσι περιμένει τις εξελίξεις στην Νάπολι και κάνει κρούση για το μεγάλο αστέρι της

Το ενδεχόμενο να κινηθεί για την αγορά του Βίκτορ Όσιμεν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξετάζει η Τσέλσι μετα τα σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις του παίκτη με τη διοίκηση της ομάδας.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Σε αναζήτηση φορ βρίσκεται η Τσέλσι εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της, σύμφωνα με το ESPN, είναι αυτό του άσου της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Νιγηριανός φορ πρόσφατα ήρθε σε διαμάχη με την ομάδα με αφορμή ένα βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα του TikTok και κοροϊδεύει την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του στην αναμέτρηση με την Μπολόνια.

Τελικά οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξομαλύνθηκαν, όχι όμως και με τον Ρούντι Γκαρθία, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δει άμεσα την πόρτα της εξόδου.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις φέρεται να ζητά για την παραχώρηση του παίκτη ένα ποσό κοντά στα 200.000.000 ευρώ, χρήματα που μόνο οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία μπορούν να δώσουν στους Ναπολιτάνους, αν και η Τσέλσι είναι ιδιαίτερα "γενναιόδωρη" με τον Τοντ Μπέλι στο τιμόνι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το ταλέντο της Αλ Αχλί που ήθελαν Σίτι και Λίβερπουλ "ενεργοποίησε" τον όρο Ρονάλντο

Θυμάστε τον Βίλας Μπόας; Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και διεκδικεί την προεδρία της ομάδας που τον έφερε στο προσκήνιο

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα φέρνουν πρώην μέλος της Μασία και διακαή πόθο του Τσάβι αντί 65 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK