Η Σεβίλλη εισπράττει από παντού αλλά παίρνει με "ψίχουλα" τον διάδοχο του Μπόνο

Την περίπτωση του Ίβο Γκρμπιτς εξετάζει η Σεβίλλη για την αντικατάσταση του Γιασίν Μπόνο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Sevilla's goalkeeper Bono celebrates after he save a penalty during penalty shootouts during the Europa League final soccer match between Roma and Sevilla at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Μπόνο με τη φανέλα της Σεβίλλης AP

Σε αναζητήση βασικού τερματοφύλακα βρίσκεται η Σεβίλλη μετά από την παραχώρηση του Γιασίν Μπόνο στην Αλ Χιλάλ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίβο Γκρμπιτς.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, με τους "ροχιμπλάνκος" πάντως να είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Γκρμπιτς αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Λιλ ενώ είναι παίδι των ακαδημιών της Χάιντουκ.

Θυμίζουμε πως πλην του Μπόνο, από την Σεβίλλη αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα τόσο ο Μοντιέλ όσο και ο Ακούνια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Σέρχι Κανός επιστρέφει στην Ισπανία μετά από δέκα χρόνια

Ο Αλέξις "σνομπάρει" τους Σαουδάραβες και εξετάζει την επιστροφή στην Ισπανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK