Η Σεβίλλη απέρριψε την πρόταση της Φενερμπαχτσέ για τον Εν Νεσίρι

Η Σεβίλλη απέρριψε πρόταση της Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Εν Νεσίρι, με τους Ανδαλουσιανούς να ζητούν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο για την παραχώρησή του.

Η Σεβίλλη απέρριψε την πρόταση της Φενερμπαχτσέ για τον Εν Νεσίρι
(AP Photos/JOSE BRETON) AP

Η Φενερμπαχτσέ επιθυμεί να ενισχυθεί σημαντικά στην γραμμή κρούσης, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να εντοπίζει στον στον Εν Νεσίρι της Σεβίλλης τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να προσθέσει στην ομάδα του, ωστόσο η πρόταση που κατατέθηκε απορρίφθηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

Η τουρκική ομάδα προσέφερε ένα ποσό που ανερχόταν στα 21 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, εντούτοις η Σεβίλλη φέρεται να τόνισε πως το απαιτούμενο ποσό για την παραχώρηση του 27χρονου στράικερ είναι τα 25 εκατομμύρια.

Αυτή η εξέλιξη δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στη Φενερμπαχτσέ, αλλά και στην πρώην ομάδα του "Special One", την Ρόμα, η οποία και εκείνη ήταν πρόθυμη να καταθέσει μία πρόταση ανάλογη με εκείνη του συλλόγου του Πορτογάλου τεχνικού.

Παρόλα αυτά, η ομάδα από την Τουρκία συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Μαροκινού φορ, ενώ αντίθετα οι Τζιαλορόσι υποστηρίζεται πως έχουν επί της ουσίας εγκαταλείψει την υπόθεση και παρακολουθούν από εδώ και στο εξής άλλους μεταγραφικούς στόχους για την επίθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK