Η Ρεάλ στέκεται στο πλάι του άτυχου Καρβαχάλ στην πιο δύσκολη στιγμή του

Μετά την επιβεβαίωση για το μέγεθος του τραυματισμού του Καρβαχάλ, η Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσε να δείξει την έμπρακτη στήριξή της.

Real Madrid's Dani Carvajal controls the ball during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Club and Real Madrid at the San Mames stadium in Bilbao, Spain, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Ντάνι Καρβαχάλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με το μέλλον του Ντάνι Καρβαχάλ ήταν αστραπιαία. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ποιος είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ισπανός μπακ από την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, οι Μαδριλένοι προχώρησαν σε μία συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση.

Ο Καρβαχάλ λίγο πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η αναμέτρηση με τα "κίτρινα υποβρύχια" τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους φόβους της ομάδας, αφού ο 32χρονος διαγνώσθηκε με ρήξη πρόσθιου συνδέσμου, με ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και με ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων και φυσικά, η επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό θα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά, η Ρεαλ ανακοίνωσε αμέσως πως το συμβόλαιο του παίκτη θα επεκταθεί έως το 2026.

Αυτή η στήριξη δεν αποτελεί μόνο μία όμορφη χειρονομία αλληλεγγύης. Με αυτό τον τρόπο, το μήνυμα σε κάθε ποδοσφαιριστή του ρόστερ είναι πως πάντα θα υπάρχει αλληλουποστήριξη στο μαδριλένικο περιβάλλον. Αυτός ο τραυματισμός του Καρβαχάλ μπορεί να δημιουργεί αγωνιστικό πρόβλημα και πολλούς πονοκεφάλους στον Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο πλέον οι "μερένχες" θα μάχονται κάθε αγωνιστική και για τον άτυχο συμπαίκτη τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK