Η Ρεάλ για το 2024: Εμπαπέ και ο διάδοχος του Αντσελότι τον οποίο ήδη ξέρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Δύο σημαντικά κεφάλαια αναμένεται να απασχολήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης το 2024 κι αφορούν τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα και η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό κεφάλαιο για τον οργανισμό. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει να διαχειριστεί και τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας καθώς το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι εκπνέει και κανείς δεν έχει μιλήσει για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι συζητήσεις που γίνονται για τον άνθρωπο που θα κάτσει στο θρόνο αντί του Καρλέτο πολλές ωστόσο το Central Defense υποστηρίζει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ στο μυαλό του έχει καταλήξει στον εκλεκτό κι αυτός είναι ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο Βάσκος άρχισε την προπονητική καριέρα στις Ακαδημίες της Ρεάλ, έπειτα δούλεψε στην Σοσιεδάδ και από τον Οκτώβριο του 2022 κοουτσάρει επιτυχημένα την Λεβερκούζεν.

Βέβαια, το θέμα του Αλόνσο όπως έχει τώρα δεν είναι εύκολο μια και το συμβόλαιό του με την Μπάγερ εκπνέει το 2026 και οι Ασπρίνες δεν έχουν καμία διάθεση να τον αφήσουν να φύγει έτσι απλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK