Η Ρεάλ είπε το μεγάλο "ναι" και η Βιγιαρεάλ ολοκληρώνει το μπαμ με τον θρύλο τον Μερένχες

Το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ραούλ στη Βιγιαρεάλ έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την MUNDODEPORTIVO.

Real Madrid's Raul Gonzalez celebrates after scoring against Sporting Gijon during their Spanish La Liga soccer match at El Molinon stadium in Gijon, northern Spain, on Sunday, Feb.15,  2009. Raul Gonzalez broke Real Madrid's all-time scoring record on Sunday, surpassing the previous mark of 307 goals in official competitions held by Alfredo di Stefano. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Ραούλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, είναι ο εκλεκτός της Βιγιαρεάλ για να αποτελέσει τον διάδοχο του Κίκε Σετιέν στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός δεν έχει προπονήσει ποτέ πρώτη ομάδα και αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ομάδες υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που όμως δεν εμπόδισε τα "Κίτρινα Υποβρύχια" από το να τον προσεγγίσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η MUNDODEPORTIVO, η Ρεάλ δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην προπονητική πορεία του Ραούλ και έδωσε το πράσινο φως προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Βιγιαρεάλ για το μέλλον του.

Το deal δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά όλα δείχνουν πως ο Ραούλ θα αφήσει την αγαπημένη του Ρεάλ και θα κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο πυλώνας της "Μεγάλης Κυρίας" βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο, πώς άλλαξαν τα δεδομένα

Ρεάλ: Ο νέος "Βασιλιάς" της Μαδρίτης αποθέωσε τον Τσουαμενί για το μυθικό τέρμα που σημείωσε

Στον "αέρα" το μέλλον του Φλικ στην εθνική Γερμανίας, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK