Η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ επί εποχής Σλοτ δεν θα παίξει στους Κόκκινους

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ με την Βαλένθια όσον αφορά στην απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Liverpool manager Arne Slot walks off the field after an international friendly soccer match against Arsenal, Wednesday, July 31, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Derik Hamilton)
Liverpool manager Arne Slot walks off the field after an international friendly soccer match against Arsenal, Wednesday, July 31, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Derik Hamilton) AP

Πρακτικά, η Λίβερπουλ πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή επί εποχής Σλοτ, αλλά ο παίκτης θα συνεχίσει να παίζει στην ομάδα από την οποία τον αγόρασαν οι Κόκκινοι.

Ο λόγος για τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι καθώς ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του για το θέμα υποστηρίζει πως τα δύο κλαμπ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία. Βάσει των όσων αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ ο "Μαμαρντάς" πουλήθηκε στην Λίβερπουλ αντί 35.000.000 ευρώ ενώ η Βαλένθια διατήρησε και ποσοστό στο ενδεχόμενο μεταπώλησης.

Αρχικά ο Μαμαρντασβίλι θα γινόταν παίκτης των Κόκκινων και θα έπαιζε ως δανεικός στην Μπόρνμουθ, όμως το συγκεκριμένο σενάριο δεν προχώρησε με τον τερματοφύλακα να συνεχίζει στην Ισπανία. Να σημειωθεί πως ο 23χρονος κίπερ αναμένεται να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.

Η Βαλένθια είχε αγοράσει τον Μαμαρντασβίλι από την Ντινάμο Τιφλίδας το 2022 (πρώτα τον είχε δανειστεί) με συνολικό ποσό να είναι λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK