Η Παρί τελειώνει τον Ουγκάρτε και πάει να πάρει με κάθε κόστος το αστέρι της Μπενφίκα

Το αστεράκι της Σπόρτινγκ δεν προχώρησε στην Παρί και η Λουίς Ενρίκε έδωσε το πράσινο φως για την παραχώρησή του. Παράλληλα, έδωσε το ΟΚ για τον Ζοάο Νέβες.

PSG president Nasser Al-Khelaifi speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει μεγάλη... βοήθεια στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς είναι έτοιμη να τελειώσει με τη μεταγραφή του Μανού Ουγκάρτε. Ο Ουρουγουανός δεν μπόρεσε να βρει αυτό που ήθελε στο Παρίσι, ούτε η Παρί βλέπει μέλλον στη σχέση οπότε η πώληση ήταν μονόδρομος.

Ωστόσο, οι Γάλλοι με την ολοκλήρωση της πώλησης του Ουγκάρτε στην Γιουνάιτεντ θα έχουν ένα μέρος των χρημάτων που χρειάζονται για να κάνουν δικό τους τον Ζοάο Νέβες της Μπενφίκα. Ο νεαρός παίκτης έχει ξετρελάνει την Ευρώπη και η ΠΣΖ θέλει να τον κάνει δικό της με κάθε κόστος.

Ο 19χρονος μέσος κάνει... παπάδες και η ρήτρα του ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως τον Ουγκάρτε η Παρί τον είχε αγοράσει με 60.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK