Η Παρί πάει να πυροδοτήσει βόμβα μεγατόνων με παίκτη υπεράνω υποψίας

Μοιάζει απίστευτο αυτό που μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα, αφού η ΠΣΖ παλεύει να κάνει δικό της τον παίκτη που ξεκίνησε να γίνει σούπερ σταρ και χάθηκε για μεγάλο διάστημα.

PSG president Nasser Al-Khelaifi speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Βόμβες είναι και οι μεταγραφές που δεν τις περιμένεις, όχι μόνο αυτές με τα μεγάλα ονόματα και τα πολλά εκατομμύρια. Μια τέτοια αναμένεται αναμένεται φέρεται να προσπαθεί να κάνει τις τελευταίες ώρες η Παρί Σεν Ζερμέν με παίκτη υπεράνω υποψίας.

Συγκεκριμένα το FootMercato αναφέρει ότι οι Γάλλοι κάνουν αποφασιστικό βήμα για να κάνουν δικό τους τον Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο ο παίκτης και η ΠΣΖ έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις και έχουν βρει συμφωνία.

Ο Σάντσο δήλωσε ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και το μόνο που απομένει είναι να συζητήσουν τα δύο κλαμπ, ώστε να φανεί εάν οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι ΟΚ στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και σε ποια τιμή θα το έκαναν.

Θυμίζουμε πως ο Άγγλος μετά από τη μεταγραφή του στο Όλντ Τράφορντ... βούλιαξε, αλλά ο δανεισμός στην Ντόρτμουντ του έκανε πολύ καλό, ανεβάζοντας εκ νέου τη μετοχή του στην ποδοσφαιρική αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK