Η Παρί δίνει πακέτο για Όσιμεν - Κβάρα λιγότερα απ' όσα προσέφερε στην Μπάρτσα για τον Λαμίν Γιαμάλ

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η ΠΣΖ έκανε κρούση στην Νάπολι για να πάρει αμφότερους Όσιμεν - Κβαρατσχέλια με συγκεκριμένα χρήματα.

PSG president Nasser Al-Khelaifi speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει σκληρά στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψει το κενό του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι Γάλλοι έχουν βάλει στο μάτι τον Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα, αλλά επειδή η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη κοιτούν και αλλού.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της Corriere dello Sport η ομάδα του Λουίς Ενρίκε χτύπησε την πόρτα της Νάπολι για να αγοράσει από τους πρώην πρωταθλητές Ιταλίας πακέτο τους Όσιμεν - Κβαρατσχέλια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΠΣΖ πήγε με 200.000.000 ευρώ και για τους, όμως, εισέπραξε αρνητική απάντηση. Θυμίζουμε πως για τον Κβάρα ο Αντόνιο Κόντε το έχει κάνει ξεκάθαρο, ενώ όποιος ενδιαφέρεται να πάρει τον Όσιμεν θα πρέπει να πληρώσει 130.000.000 ευρώ για να σπάσει τη ρήτρα.

Πάντως, τα 200.000.000 για τους δύο σταρ είναι λιγότερα απ' αυτά που φέρεται να έδινε η ΠΣΖ στην Μπάρτσα για τον Γιαμάλ. Συγκεκριμένα, διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τους Καταριανούς έτοιμους να φτάσουν τα 250.000.000 ευρώ για το διαμάντι του ισπανικού ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK