Η Παρί χάλασε τα όνειρα του Τεν Χαχ με την ενεργοποίηση της ρήτρας των 4 εκατ.

Την περίπτωση του Τσάβι Σίμονς εξέτασε σοβαρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, πριν η Παρί ενεργοποιήσει τη ρήτρα να κάνει ξανά δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Η Παρί χάλασε τα όνειρα του Τεν Χαχ με την ενεργοποίηση της ρήτρας των 4 εκατ.
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας AP

Στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί του ποσού των 4.000.000 ευρώ επέστρεψε ο Τσάβι Σίμονς το περασμένο καλοκαίρι, με την γαλλική ομάδα να έρχεται άμεσα σε συμφωνία με τη Λειψία για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς να προβλέπεται κάποια ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε περίπτωση που η Παρί αποφάσιζε να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμαζόταν να προσεγγίσει την Αϊντχόφεν και να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Ο νεαρός Ολλανδός έχει αρκετά στοιχεία που αρέσουν στον Τεν Χαχ και θα τον ήθελε στο ρόστερ του αλλά η Παρί του χάλασε τα σχέδια και πλέον κρατάει την κατάσταση στα χέρια της.

Θυμίζουμε πως ο Σίμονς έχει αρχίσει ονειρικά την χρονιά με τη φανέλα της Λειψίας έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ στις 5 πρώτες του συμμετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν έχει κυκλώσει τον εκλεκτό για την μετά - Νόιερ εποχή, στο κόλπο και η Τσέλσι

Ρεάλ: Ο Ναδάλ είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα, όταν πει το "αντίο" ο Πέρεθ

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει να απογοητεύει: Κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ κόντρα σε ομάδα από το Ουζμπεκιστάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK