Η Νάπολι ζήτησε 200 εκατ. μόνο για το... ένα πόδι του Όσιμεν

Στην πρόταση της Αλ Χιλάλ για τον Βίκτορ Όσιμεν απάντησε με μειλ ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λέγοντας χαρακτηριστικά πως 200.000.000 ευρώ κοστίζει μόνο το ένα πόδι του ποδοσφαιριστή.

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Sampdoria at the Diego Maradona Stadium, in Naples, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει AP

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν εξέφρασε η Αλ Χίλαλ από την Σαουδική Αραβία, η οποία μάλιστα πρόσφατα κατάφερε να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ, με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας να απαντάει άμεσα και με μία δόση χιούμορ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Tuttomercato, η Αλ Χιλάλ φέρεται πως ήταν διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 200.000.000 ευρώ στη Νάπολι προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να απαντά με email λέγοντας χαρακτηριστικά πως 200.000.000 ευρώ κοστίζει μόνο το ένα πόδι του παίκτη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος ανέφερε πως αν το επιθυμούν οι Σαουδάραβες μπορούν να επανέλθουν το ερχόμενο καλοκαίρι με πρόταση που θα φτάνει τα 500.000.000 ευρώ και τότε ίσως πει το "ναι" στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ -πριν από τον Ράις- συνεχίζει στην Τουρκία

Μπράιτον: Βρίσκεται κοντά σε άλλη μία πώληση παίκτη της παρά τη λήξη του deadline στα κορυφαία πρωταθλήματα

Ο Ονανά επιστρέφει στο Καμερούν με τον ίδιο προπονητή παρά τον χαμό που έγινε στο Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK