Η Μπολόνια πούλησε τον Ζιρκζί, αλλά θα πληρωθεί με δόσεις

Ο Τζόσουα Ζιρκζί αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν από την Μπολόνια, καθώς οι Ιταλοί τα βρήκαν με την Γιουνάιτεντ.

Bologna's Joshua Zirkzee celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.7, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Τζοσούα Ζιρκζί AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη πούλησε τον επιθετικό της και αυτή δεν είναι άλλη από την Μπολόνια. Οι Ιταλοί έχουν δώσει τα χέρια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ποδοσφαιριστής αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2029.

Ο Έρικ Τεν Χαχ συζήτησε πρόσωπο με πρόσωπο με τον συμπατριώτη του κι αφού του ανέλυσε το πλάνο, άκουσε και τον ίδιο, έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, οι Κόκκινοι Διάβολοι θα καταβάλουν στην Μπολόνια 42,5 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας.

Θυμίζουμε πως ο Ζιρκζί ήταν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν μπόρεσε να μπει στο ρόστερ των Βαυαρών και να διεκδικήσει θέση βασικού. Δόθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες και το '22 η Μπολόνια τον αγόρασε αντί 8,5 εκατ. ευρώ.

Την περσινή σεζόν ο 23χρονος επιθετικός ήταν εξαιρετικός στην Serie A και το κεφαλαιοποίησε με τη μεγάλη μεταγραφή στο Όλντ Τράφορντ. Σημαντικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πληρώνεται και η Μπάγερν το 50% αφού φρόντισε να έχει ποσοστό στη μεταπώληση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK