Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε τα πάντα στην Ντόρτμουντ για τον Ντεμπελέ, αυτό είναι το τελικό ποσό της μεταγραφής

Ό,τι ήταν να πληρώσει η Μπαρτσελόνα προς την Ντόρτμουντ για τον Ντεμπελέ πληρώθηκε με την BILD να αποκαλύπτει το τελικό ποσό της μεταγραφής.

PSG's Ousmane Dembele celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Paris Saint-Germain at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
(AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα έγινε σίριαλ, καθώς η Ντόρτμουντ σε πρώτη φάση ήταν αρνητική, ο Γάλλος δεν είχε εμφανιστεί σε κάποιες προπονήσεις, οι Γερμανοί ένιωσαν πίεση και εν τέλει τα βρήκαν με τους Μπλαουγκράνα για να γίνει η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ντεμπελέ, πλέον, δεν είναι παίκτης της Μπάρτσα, αλλά οι Καταλανοί συνέχισαν να πληρώνουν την Ντόρτμουντ για τη συμφωνία και επιτέλους θα έλεγε κανείς καθάρισαν. Σύμφωνα με την BILD η ομάδα του Φλικ αποπλήρωσε τα εγγυημένα ποσά όπως και τα μπόνους που είχαν συμπεριληφθεί στο deal.

Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει πως το τελικό ποσό της μεταγραφής Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα έφτασε τα 148.000.000 ευρώ. Ο Γάλλος, πάντως, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και το '23 πουλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί 50.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK