Η Μπάρτσα βάζει ρήτρα 400 εκατ. σε παίκτη με μόλις 245 λεπτά συμμετοχής

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Φερμίν Λόπες, με την Μπαρτσελόνα μάλιστα να βάζει στον παίκτη ρήτρα μαμούθ.

Barcelona club President Joan Laporta, centre and head coach Xavi Hernandez applaud and blow kisses to the fans at the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τζουάν Λαπόρτα μαζί με τον Τσάβι AP

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Φερμίν Λόπες στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2028, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ιταλός δημοσιογράφος, οι μπλαουγκράνα τα βρήκαν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028 βάζοντας του μάλιστα ρήτρα μαμούθ η οποία αγγίζει τα 400.000.000 ευρώ

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει μόλις 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των μπλαουγκράνα στην καριέρα του ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Λιναρές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έπεσε ο Γκουαρντιόλα, νέος «βασιλιάς» στους πιο ακριβούς προπονητές

Ο Τεν Χαχ θέλει άλλον έναν πρώην πάικτη του και δίνει μάχη με τον χρόνο

Ο Νόιερ διέψευσε τους πάντες οκτώ μήνες μετά από τον τραυματισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK