Η Μπάρτσα πρωταγωνιστεί αγοράζοντας με "ψίχουλα": Ξόδεψε λιγότερα και από την Αντβέρπ

Ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10.000.000 ευρώ ξόδεψε η αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, Άντβερπ για μεταγραφές, την ώρα που οι μπλαουγκράνα δαπάνησαν μόλις 3.400.000 ευρώ.

Barcelona club President Joan Laporta, centre and head coach Xavi Hernandez applaud and blow kisses to the fans at the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τζουάν Λαπόρτα μαζί με τον Τσάβι AP

Μόνο θετικά είναι τα δείγματα από την νέα εκδόση της Μπαρτσελόνα με τα διθυραμβικά σχόλια για την παρουσία των μπλαουγκράνα να φτάνουν στο πικ τους μετά από το 5-0 κόντρα στην Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι μπλαουγκράνα, παρά τις δυσκολίες, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, ξοδεύοντας μάλιστα ένα ασύλληπτα μικρό, για τα δεδομένα της εποχής, ποσό για μεταγραφικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσάβι το φετινό καλοκαίρι, λόγω και των προβλημάτων με το FFP, έβγαλε από τα ταμεία της μόλις 3.4 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές ενώ το εντυπωσιακό είναι πως ακόμη και η πρώτη της αντίπαλος για το Champions League, Άντβερπ την ξεπέρασε καθώς έβγαλε από τα ταμεία της 10.500.000 ευρώ για μεταγραφές.

Βέβαια, η Μπάρτσα έκλεισε αρκετά deal για δανεισμό ποδοσφαιριστών, όπως έγινε με την περίπτωση των Ζοάο Κανσέλο και Ζόαο Φέλιξ ενώ από τις αγορές ελεύθερων ξεχώρισε αυτή του Ιλκάι Γκουντογκάν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γερμανία έκλεισε "προσωρινά" τον Νάγκελσμαν, ποιο το πλάνο - βόμβα για το 2026

Μπαρτσελόνα: Πήραν φόρα οι μπλαουγκράνα, ανανεώνουν και τον παίκτη "κλειδί" του Τσάβι

Τρελάθηκε ο Τζον Τέρι! Κάνει προσφορά για την αγορά μετοχών στην μεγάλη του αγάπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK