Η Μπάρτσα δέχθηκε προσφορά από τους Σαουδάραβες για τον αρχηγό της, αρνητικός ο παίκτης

Πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατατέθηκε στην Μπαρτσελόνα για την αγορά του Σέρχι Ρομπέρτο, με τον Ισπανό όμως να μην είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives instructions from the side line during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δίνει οδηγίες στον πάγκο της Μπάρτσα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Άλλη μία πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έφτασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο τονίζει πως οι Μπλαουγκράνα δέχθηκαν πρόταση ύψους 15.000.000 για τον Σέρχι Ρομπέρτο από τους Σαουδάραβες, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ομάδα που προχώρησε στη συγκεκριμένη πρόταση.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Ρομπέρτο απέρριψε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο μεταγραφής στη Σαουδική Αραβία καθώς τον ιντριγκάρει το γεγονός πως μετά από την αποχώρηση των Μπουσκέτς και Άλμπα, είναι ο πρώτος αρχηγός της ισπανικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος Ισπανός μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 350 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νιούκαστλ έκανε δικό της το wonderkid της Τσέλσι με ειδικό τρικ

Η Μπράιτον αντικαθιστά τον Καϊσέδο με μόλις 25 εκατ.

Χαμός με Σέρχιο Ράμος: Βρέθηκε κοντά σε ευρωπαϊκή ομάδα αλλά το deal τελικά "ναυάγησε", ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK