Η Μπάγερν έκανε μανούβρα, έκλεισε τον παίκτη και άφησε κορυφαίες ομάδες της Premier League στο περίμενε

Όταν η Μπάγερν μπαίνει αποφασισμένη στην αγορά τότε δύσκολα την κερδίζεις και οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν ξανά τον κανόνα.

Crystal Palace's Michael Olise, center, duels for the ball with Chelsea's Lewis Hall, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge Stadium in London, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο Μάικλ Ολίσε έλαμψε στην Premier League AP PHOTO/DAVID CLIFF

Μετά από τον Χάρι Κέιν των 100.000.000 ευρώ η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε άλλο ένα σπουδαίο deal από την Premier League. Οι Βαυαροί μπήκαν αθόρυβα στην υπόθεση και άφησαν στα κρύα του λουτρού κορυφαίες ομάδας της Αγγλίας οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν στο κατόπι του Μάικλ Ολίσε.

Ναι, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας, αυτός που ήθελαν κλαμπ όπως η Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Νιουκάστλ, Άστον Βίλα, προφανώς και άλλοι, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αγγλία για χάρη της Μπάγερν Μονάχου.

Η γερμανική διοίκηση χτύπησε στο κατάλληλο σημείο αφού ο νεαρός επιθετικός πρώτα απέρριψε το ενδεχόμενο νέας συμφωνίας με την Πάλας. Αμέσως μετά συμφώνησε με την Μπάγερν, οι Βαυαροί πήγαν και στους Άγγλους μετά, έκαναν το deal και ο ποδοσφαιριστής σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί.

Ο 22χρονος εξτρέμ που είχε περάσει από τις ακαδημίες των Τσέλσι, Άρσεναλ, Σίτι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 γκολ και 6 ασίστ. Θυμίζουμε πως η Κρίσταλ Πάλας τον είχε αγοράσει από την Ρέντινγκ αντί 9,3 εκατ. ευρώ τη σεζόν 21/22.

News 24/7

24MEDIA NETWORK