Η Μπάγερν έκανε δικό της τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον Χάλαντ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κρίστοφ Φρόιντ στη Μπάγερν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Wednesday, Feb.15, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/KIN CHEUNG

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με ανάρτηση του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα η γερμανική ομάδα προσέλαβε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή τον Κρίστοφ Φρόιντ, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση στη Σάλτσμπουργκ από το 2015.

Ο 46χρονος Αυστριακός θα αναλάβει το πόστο του στην ομάδα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως δεν θα έχει εμπλοκή στον τωρινό μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Φρόιντ την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Τσέλσι, με το deal να χαλάει τη τελευταία στιγμή.

Από τα πιο σπουδαία κατορθώματα της μέχρι τώρα καριέρας του είναι η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ το καλοκαίρι του 2019 αλλά και η πώληση του ένα χρόνο αργότερα στη Ντόρτμουντ αντί του ποσού των 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ίσκο: Αποκάλυψε πως γνωστός τεχνικός διευθυντής τον έπιασε από τον λαιμό

Η Τσέλσι βρήκε ιστορική ομάδα για να "πασάρει" ένα από τα μεγάλα αγκάθια της

News 24/7

24MEDIA NETWORK