Η Μπάγερν έχει κυκλώσει τον εκλεκτό για την μετά - Νόιερ εποχή, στο κόλπο και η Τσέλσι

Στο στόχαστρο των Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι φέρεται πως βρίσκεται ο Άαρον Ράμσντειλ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail.

Bayern goalkeeper Manuel Neuer kneels during a training session prior to the second leg Champions League quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Villareal in Munich, Germany, Monday, April 11, 2022. Bayern will face Villareal on Tuesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάνουελ Νόιερ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στον πάγκο κάθισε ο Άαρον Ράμσντειλ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Έβερτον για την Premier League και αμέσως άρχισαν οι φήμες αναφορικά με το μέλλον του στους "κανονιέρηδες".

Ο Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως είναι απαραίτητο να γίνει διαχείριση του ρόστερ και να πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής και ο Νταβίντ Ραγιά αλλά αυτή η δήλωση δεν πτοεί ιδιαίτερα μεγάλες ομάδες να εξετάσουν την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, την περίπτωση του Άγγλου ποδοσφαιριστή τσεκάρουν, διακριτικά προς το παρόν, τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Τσέλσι και δεν αποκλείεται αν συνεχιστεί αυτή η διαχείριση από τον Αρτέτα να προχωρήσουν σε επίσημη κρούση.

Θυμίζουμε πως και οι δύο ομάδες ζορίστηκαν αρκετά στην απόκτηση τερματοφύλακα και ψάχνουν μία περίπτωση με ορίζοντα πολλών ετών.

Αυτό ισχύει κυρίως για τους Βαυαρούς, οι οποίοι προχώρησαν σε λύση ανάγκης με την απόκτηση του Ντάνιελ Πέρετζ αλλά συνεχίζουν την αναζήτηση για τον διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ ο οποίος διανύει, κατά πάσα πιθανότητα, τη τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Από την πλευρά της η Τσέλσι έκανε δικό της τον Σάντσες από την Μπράιτον ενώ έδωσε με τη μορφή δανεισμού στην Ρεάλ Μαδρίτης τον Κέπα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γουέστ Χαμ κάνει κίνηση ματ και προλαβαίνει τους μεγάλους για τον 33χρονο φορ της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ζήτησε κορυφαίο εξτρέμ που πωλείται με 60 εκατ. για αντι - Σάντσο

Ντε Χέα: "Ψήνεται" ο επαναπατρισμός του, αυτή η ομάδα της LaLiga τον θέλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK