Η μάνατζερ του Χάλαντ πέταξε το μπαλάκι στη Ρεάλ ενώ οι φήμες οργιάζουν

Το μπαλάκι στη Ρεάλ πέταξε η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάλαντ, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που συνδέουν το μέλλον του παίκτη με τους Μαδριλένους.

Η μάνατζερ του Χάλαντ πέταξε το μπαλάκι στη Ρεάλ ενώ οι φήμες οργιάζουν
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που ταυτίζουν το μέλλον του Έρλινγκ Χάλαντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ειδικά μετά από την επίσκεψη της μάνατζερ του παίκτη, Ραφαέλα Πιμέντα, στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση με την Μπράγκα.

Η Πιμέντα από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις για το μέλλον του Νορβηγού άσου και στην πιο πρόσφατη τοποθέτησή της πέταξε το μπαλάκι στη Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, η μάνατζερ του Χάλαντ τόνισε πως δεν μπορεί να απαντήσει στα δημοσιεύματα που μιλούν για ενδιαφέρον της Ρεάλ και ο μόνος που μπορεί να απαντήσει είναι ο ίδιος ο Μαδριλένικος σύλλογος.

"... Για τα δημοσιεύματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια την ομάδα όχι εμένα..."

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τόνισε για άλλη μία φορά πως ο Νορβηγός άξιζε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα κάτι που ελπίζει να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Χάλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το καλοκαίρι του 2027 με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι Πολίτες αναμένεται να τον καλέσουν άμεσα για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπαλοτέλι είχε ατύχημα με την αξίας 115.000 ευρώ Audi του και αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Η Αλ Χιλάλ θέλει να φέρει από την Μπαρτσελόνα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ

Η Ρεάλ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την βόμβα Ικάρντι, με τόσα τον πουλάει η Γαλατασαράι

News 24/7

24MEDIA NETWORK