Η Λυών "πολιορκεί" φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Παρί και επιδιώκει τον δανεισμό του

Σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ούγκο Εκιτικέ βρίσκεται η Λυών σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

FILE - Newly named PSG coach Luis Enrique looks on during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. (AP Photo/Aurelien Morissard, File)
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε AP

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Λυών και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι αυτό του άσου της Παρί, Ούγκο Εκιτικέ.

Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός μετακόμισε στο Παρίσι μόλις τον περασμένο Ιούλιο αντί του ποσού των 28.500.000 που δόθηκε στην Ρεμς, με την Λυών να μην διστάζει να προσεγγίσει την γαλλική ομάδα για τον δανεισμό του.

Στην Παρί υπάρχει πολυκοσμία στη γραμμή της επίθεσης μετά από την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος αλλά και την όπως όλα δείχνουν, παραμονή του Εμπαπέ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει λίγο πριν από τη λήξη του καλοκαιρινού παζαριού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Μετά το "όχι" του Όλμο, αυτός είναι ο νέος εκλεκτός του Πεπ για αντι - Ντε Μπρόινε

Η Σεβίλλη εισπράττει από παντού αλλά παίρνει με "ψίχουλα" τον διάδοχο του Μπόνο

Ο Σέρχι Κανός επιστρέφει στην Ισπανία μετά από δέκα χρόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK