Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κάνει την πιο "πονηρή" μεταγραφή με... τρελά ποσά

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της La Liga θέλει να κάνει δικό της η Λίβερπουλ και η υπόθεση φαίνεται πως είναι προχωρημένη.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κάνει την πιο "πονηρή" μεταγραφή με... τρελά ποσά
Ο Άρνε Σλοτ AP

Μεταγραφή έκπληξη προσπαθεί να κλείσει η Λίβερπουλ το προσεχές διάστημα καθώς σύμφωνα με ιαπωνικά Μέσα οι Κόκκινοι προχωρούν τις διαδικασίες για να αποκτήσουν τον Τακεφούσα Κούμπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι η ομάδα του Σλοτ θέλει τόσο πολύ τον Ιάπωνα που δίνει στην Σοσιεδάδ 65.000.000 ευρώ, δηλαδή και 5.000.000 ευρώ έξτρα από την ρήτρα που έχει συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα του.

Παράλληλα, εφόσον ισχύουν όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του Κούμπο, ο 23χρονος με τη μεταγραφή του στην Λίβερπουλ θα λάβει κι ένα εξαιρετικό συμβόλαιο και μόνο ο Σαλάχ θα τον ξεπερνάει σε αποδοχές.

Να σημειωθεί πως εάν ο Κούμπο κάνει μεταγραφή τότε θα πληρωθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης μια και έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50%.

Για την ιστορία ο Κούμπο αγωνίζεται στα δεξιά της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Πέρυσι είχε σημειώσει 41 συμμετοχές, σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK