Η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο βήμα για την απόκτηση κορυφαίου φορ από τη Γερμανία, από 50 εκατομμύρια και πάνω η τιμή του

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ομάρ Μάρμους είναι υπαρκτό, με την πλευρά της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον επιθετικό της Άιντραχτ, ο οποίος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία.

Liverpool's Alexis Mac Allister celebrates scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Liverpool at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Λίβερπουλ φέρεται να κρατά στα χέρια της την απόκτηση ενός κορυφαίου επιθετικού από την Bundesliga, την ώρα που και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, ο Ομάρ Μάρμους της Άιντραχτ είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί πολύ τους "κόκκινους", ενώ μάλιστα έχει υπάρξει ήδη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Η γερμανική ομάδα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 50-60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου στράικερ και μένει να φανεί το αν και το πότε οι Άγγλοι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την επίτευξη της μεταγραφής.

Ο Μάρμους διανύει μία εξαιρετική φετινή σεζόν, αφού μετρά 10 τέρματα σε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει μοιράσει και επτά ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK