Η Λιλ έκανε δεκτή την πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον Λένι Γιόρο, ο Γάλλος δίνει προτεραιότητα σε Ρεάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λιλ για τον Λένι Γιόρο, η οποία έγινε δεκτή από την γαλλική ομάδα, όμως ο παίκτης περιμένει πρώτα κίνηση από την Ρεάλ προτού συζητήσει για οποιαδήποτε άλλη προοπτική.

Lille's Leny Yoro in action during the French League One soccer match between Lille and Marseille at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France, Friday, April 5, 2024. (AP Photo/Matthieu Mirville)
(AP Photo/Matthieu Mirville) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητεί εναγωνίως αυτό το διάστημα στο μεταγραφικό "παράθυρο" τον παίκτη που θα ηγηθεί στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του Τεν Χαχ και για αυτό τον λόγο η διοίκηση κινήθηκε για την απόκτηση του Λένι Γιόρο από την Λιλ καταθέτοντας πρόταση, η οποία μάλιστα έγινε δεκτή από τον γαλλικό σύλλογο.

Παρόλα αυτά, η φερόμενη πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων μπορεί να μην είναι αρκετή για να προχωρήσει η μεταγραφή εξαιτίας της προτίμησης που δείχνει ο 18χρονος αμυντικός στη Ρεάλ. Ο ίδιος δίνει σαφές προβάδισμα στους Μαδριλένους όσον αφορά το μέλλον του και περιμένει τον ισπανικό σύλλογο να καταθέσει και εκείνος πρόταση, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προοπτική των "Κόκκινων Διαβόλων".

Ο Γιόρο, παρά την νεαρή ηλικία του, έχει ήδη καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων έπειτα από τις 41 συμμετοχές που πραγματοποίησε με την ομάδα της Λιλ, με την οποία τερμάτισε φέτος στη 4η θέση του πρωταθλήματος βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα.

Συγχρόνως, η Γιουνάιτεντ προχωρά τις υποθέσεις των Ματάις Ντε Λιχτ και Τζάραντ Μπρέιθγουεϊτ, με την περίπτωση του Ολλανδού να βρίσκεται σε πολύ θετικό σημείο, δίχως όμως αυτό να ισχύει και στη περίπτωση του αμυντικού της Έβερτον, με την ομάδα του Άγγλου ποδοσφαιριστή να υποστηρίζεται πως έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Γιουνάιτεντ που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα του Τεν Χαχ έχει δώσει τεράστια έμφαση στην συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται να αποκτήσει δύο αμυντικούς εφόσον προκύψουν οι αντίστοιχες συμφωνίες στις επόμενες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK