Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει να φέρει στο πλευρό του Μέσι κι άλλον αρχηγό της Μπαρτσελόνα

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ο νέος μεγάλος στόχος της Ίντερ Μαϊάμι σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Daily Express.

Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει να φέρει στο πλευρό του Μέσι κι άλλον αρχηγό της Μπαρτσελόνα
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν AP

Μία μικρή Μπαρτσελόνα έχει δημιουργήσει η Ίντερ Μαϊάμι, καταφέρνοντας να εντάξει στο ρόστερ της. πλην του Λιονέλ Μέσι, τους Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τους μπλαουγκράνα να βολιδοσκοπούν κα την περίπτωση του Λούκα Μόντριτς, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν φέρεται πως υπάρχει η πρόθεση ώστε να ανανεωθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι και αυτό του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Ρομπέρτο.

Το συμβόλαιο του πολύπειρου δεξιού μπακ με τους μπλαουγκράνα λήγει το 2024 αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής του για ακόμα έναν χρόνο αν το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Πάντως, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός πως έχει χάσει τη θέση βασικού από την 11αδα, λόγω και της άφιξης του Ζοάο Κανσέλο, παραμένει στο ροτέισον του Τσάβι,έχοντας καταγράψει 6 συμμετοχές με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Βαυαρών αρνείται την πρόωρη ανανέωση και γλυκοκοιτάζει Αγγλία

Ασύλληπτος Ρονάλντο: Τι κι αν είναι 38; Ξεπέρασε σε γκολ τους Εμπαπέ και Χάλαντ

Τσέλσι: Ο "Ποτσ" τον εμπιστεύτηκε ξαφνικά, κέρδισε τις εντυπώσεις και κορυφαίο κλαμπ ετοιμάζει κίνηση - ματ

News 24/7

24MEDIA NETWORK