Η Γιουνάιτεντ πήρε τον Ουγκάρτε με την Παρί Σεν Ζερμέν να πετυχαίνει εξαιρετική συμφωνία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και κάνει δικό της το νούμερο ένα στόχο της για τη μεσαία γραμμή.

Ajax's head coach Erik ten Hag gives directions to his players during the Dutch Eredivisie premier league soccer match between Ajax and Heerenveen at the Johan Cruyff ArenA in in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
(AP Photo/Peter Dejong) AP

Άλλη μία δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο πρώτος στόχος του Έρικ Τεν Χαχ για τη μεσαία γραμμή γίνεται Κόκκινος Διάβολος. Πρόκειται για τον Μανουέλ Ουγκάρτε ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στο Όλντ Τράφορντ τη νέα σεζόν.

Κορυφαίο deal και από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν καθώς από τη συμφωνία με την Γιουνάιτεντ θα πάρει πίσω ό,τι έδωσε στην Σπόρτινγκ για τον Ουρουγουανό. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 50.000.000 ευρώ εγγυημένα και άλλα 10.000.000 ευρώ μέσω εφικτών μπόνους.

Θυμίζουμε πως η ΠΣΖ είχε αγοράσει τον 23χρονο χαφ πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης δεν έδεσε με την ομάδα οπότε αποφασίστηκε η πώλησή του. Ειδικά μετά από την απόκτηση του Ζοάο Νέβες ήταν απαραίτητο ο Ουγκάρτε να αποχωρήσει από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK