Η Γιουνάιτεντ δεν φοβάται τη Ρεάλ και ετοιμάζεται να παλέψει για την υπογραφή του Ντέιβις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να παλέψει ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Μπορεί η αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην είναι η ιδανική και το μέλλον του Τεν Χαχ στον πάγκο του συλλόγου να παραμένει αμφίβολο, ωστόσο η ομάδα του μεταγραφικού σχεδιασμού προετοιμάζει στρατηγικά από τώρα τις επόμενες κινήσεις.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι", σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πλάτενμπεργκ, έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Καναδός μπακ είχε βρεθεί στο παρελθόν πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, ωστόσο στο Μάντσεστερ υποστηρίζεται πως αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής των Βαυαρών δεν δείχνει διατεθειμένος να έρθει σε συμφωνία με την τωρινή του ομάδα, ώστε να ανανεώσει, την ώρα που το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Αυτό το άνοιγμα θέλει να εκμεταλλευτεί η Γιουνάιτεντ. Η πρώτη μάχη με τους Μαδριλένους θα δοθεί τον χειμώνα για να υπάρξει μία προφορική συμφωνία.

Εφόσον μία από τις δύο πλευρές καταφέρει να πείσει με το πρότζεκτ της τον Αλφόνσο, τότε το καλοκαίρι θα ενεργοποιήσει την συμφωνία απόκτησής του. Πλέον, μένει να φανεί αν στην υπόθεση θα εμπλακούν και άλλες ομάδες, για τον παίκτη, ο οποίος στη Γερμανία μετρά έως τώρα 203 συμμετοχές 11 τέρματα και 32 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK