Η επιστροφή του ασώτου υιού: Ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά στα γήπεδα παρά την σκληρή ποινή που του είχε επιβληθεί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα παρότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τα τέσσερα χρόνια της ποινής αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο.

France's Paul Pogba reacts during the Euro 2020 soccer championship group F match between Hungary and France, at the Ferenc Puskas stadium, in Budapest, Saturday, June 19, 2021. (Alex Pantling, Pool via AP)
Ο Πολ Πογκμπά ALEX PANTLING, POOL VIA AP

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν, έπειτα από έφεση που κατέθεσε ενάντια στην ποινή τετραετούς αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ, όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, ωστόσο ο Γάλλος πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποδέχθηκε ποτέ τις κατηγορίες και κατέθεσε έφεση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ταρίκ Πάνια, αυτή η έφεση έφερε την μείωση της χρονικής διάρκειας της ποινής και για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανό ο Πογκμπά να μπορέσει να επιστρέψει πρόωρα στο ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια διάψευση αυτού του ισχυρισμού. Πάντως, στην περίπτωση που η ποινή δεν μειωθεί, είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να "κρεμάσει" οριστικά τα παπούτσια του, αφού όταν αυτή θα έχει ολοκληρωθεί, εκείνος θα είναι 34 χρονών με τέσσερα χρόνια αποχής στο βιογραφικό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK