Η Ατλέτικο βγήκε στην αγορά για φορ και στοχεύει ψηλά

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να καλύψει το κενό του Αλβάρο Μοράτα και ψάχνει επιθετικό με υψηλές βλέψεις.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και Αλβάρο Μοράτα ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους, αφού ο δεύτερος υπέκυψε στο πρέσινγκ της Μίλαν και από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Ιταλίας. Με την αποχώρηση του αρχηγού της εθνικής Ισπανίας αυτομάτως ο Ντιέγκο Σιμεόνε βγήκε στην αγορά για επιθετικό.

Σύμφωνα με τον μεταγραφολόγο, Ρούντι Γκαλέτι οι άνθρωποι της Ατλέτικο έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από το ψηλότερο ευρωπαϊκό ράφι.

Αμφότερες οι υποθέσεις εξαιρετικά δύσκολες, αλλά με τεράστιο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι φέρονται να εξετάζουν τον Χουλιάν Αλβάρεζ όπως και τον Βίκτορ Γκιοκέρες. Ο πρώτος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Σίτι με τον Γκουαρντιόλα βάσει δημοσιευμάτων δεν συζητά την παραχώρησή του.

Από την άλλη για τον Σουηδό μπόμπερ της Σπόρτινγκ τα πράγματα είναι απλά: Έχεις ένα ποσό κοντά στην ρήτρα των 100.000.000 ευρώ; Εάν "ναι", έλα να τα πούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK