Η Άστον Βίλα πουλάει τον Ντιαμπί και πάει να κάνει το μπαμ του καλοκαιριού

Η Άστον Βίλα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία εντυπωσιακή κίνηση μόλις καπαρώσει τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας για τον Μούσα Ντιαμπί.

Arsenal's headcoach Unai Emery smiles a she answers journalists' questions during a press conference prior to Thursday's Europa League round of sixteen, 1st leg soccer match, between Rennes and Arsenal, Wednesday, March 6, 2019, in Rennes, western France. (AP Photo/David Vincent)
Ο Ουνάι Έμερι AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Ουνάι Έμερι όταν ανέλαβε την Άστον Βίλα "ανάγκασε" τους ιδιοκτήτες να ρίξουν ακόμη περισσότερα χρήματα στην αγορά. Οι Άγγλοι είχαν φτάσει σημείο να διεκδικούν ποδοσφαιριστές όπως ο Ζοάο Φέλιξ και παραμένοντας πιστοί στο πρότζεκτ ετοιμάζουν νέα κίνηση για τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με τον Guardian η Άστον Βίλα με την πώληση του Μούσα Ντιαμπί στην Αλ Ιτιχάντ και την εξασφάλιση των 60.000.000 ευρώ θα μπουν αποφασιστικά στην υπόθεση του παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης ο οποίος πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν παρέμεινε στο Καμπ Νου.

Να σημειωθεί πως η Βίλα όλο αυτό το διάστημα παρακολούθησε στενά τον Νίκο Γουίλιαμς, όμως, αποφάσισε να μην κάνει κίνηση -σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν στο Νησί- καθόσον η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον εξαιρετικό winger.

News 24/7

24MEDIA NETWORK