Η Άστον Βίλα έκλεισε μεγάλη συμφωνία με ομάδα που έγινε γνωστή μέσω του Ινιέστα

Μνημόνιο συνεργασίας με την ομάδα του Χουάν Μάτα στην Ιαπωνία, Βίσελ Κομπέ υπέγραψε η Άστον Βίλα προκειμένου να καταφέρει να εντάξει στο ρόστερ της

FC Barcelona's Andres Iniesta arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, Aug. 5, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Αντρές Ινιέστα σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα AP

Στη σύναψη μίας μεγάλης στρατηγικής συμφωνίας προχώρησε η Άστον Βίλα με στόχο την δοκιμή όσο το δυνατόν περισσότερων ταλέντων από την αγορά της Ασίας.

Έτσι, η ομάδα του Ουνάι Έμερι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με Ιαπωνική, Βίσελ Κομπέ, από την οποία και θα παίρνει ποδοσφαιριστές για να τους δοκιμάσει.

Θυμίζουμε πως η Βίσελ Κομπέ μόνο άγνωστη δεν είναι στην Ευρώπη καθώς για χάρη της μετακόμισε στο παρελθόν στην Ιαπωνία ο Αντρές Ινιέστα, ενώ πλέον στο ρόστερ της βρίσκεται και ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, Χουάν Μάτα.

Η συμφωνία με την Άστον Βίλα έχει ήδη μπει σε εφαρμογή με δύο 16χρονους ποδοσφαιριστής του σύλλογου της Ασίας να ταξιδεύουν στην Αγγλία για να δοκιμαστούν στην ακαδημία της Άστον Βίλα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Οι ποινές Φατζιόλι και Τονάλι βγάζουν στην αγορά τις ομάδες τους, στη λίστα ο "παραγκωνισμένος" του Πεπ

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Το εξωφρενικό ποσό που ζητούν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" για την πώληση του Γκρίνγουντ

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο διακαής πόθος του Κλοπ για το καλοκαίρι του 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK