Η απελπισία του Κανσέλο ταυτίζεται με αυτή της Μπαρτσελόνα

Ο Ζοάο Κανσέλο δεν έχει μέλλον στην Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει να γίνουν αρκετές υποχωρήσεις από τους Πολίτες για να παίξει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα.

Barcelona's Joao Cancelo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Barcelona and SSC Napoli at the Olympic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, March 12, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
(AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Ζοάο Κανσέλο από τότε που τα... έσπασε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα περιπλανιέται για να βρει σταθερή δουλειά. Ο Πορτογάλος έχει καταλήξει πως θέλει να παίζει στην Μπαρτσελόνα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια, κυρίως οικονομικά.

Το βασικό στην υπόθεση είναι πως η Μπάρτσα δεν διαθέτει τα χρήματα για να αγοράσει τον έμπειρο μπακ, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιχειρήσει να κάνει νέο δανεισμό μια και ο Χάνσι Φλικ έχει δώσει το ΟΚ ώστε να τον έχει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Από εκεί και πέρα το θέμα είναι πάνω στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες -βάσει του ρεπορτάζ- δεν θέλουν άλλον έναν δανεισμό του Κανσέλο, αλλά την οριστική απαλλαγή από το συμβόλαιό του δηλαδή με απλά λόγια την πώλησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK