Η Αλ Νασρ προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Χρυσό" συμβόλαιο φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να δώσει στον Αντριέν Ραμπιό η Αλ Νασρ, με τον Γάλλο να βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ξανά συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during of the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Juventus at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo)
(AP Photo) AP

Προς Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Νασρ φαίνεται να γέρνει το μέλλον του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έχει δεχθεί μία απίστευτα δελεαστική πρόταση από την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα από την Άπω Ανατολή φέρεται να έχει προσφέρει ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 20 εκατομμυρίων.

Αν ο διεθνής Γάλλος μέσος αποδεχτεί αυτή την πρόταση, τότε θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Πορτογάλο σταρ, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στη Γιουβέντους για τρία χρόνια, από το 2019 έως το 2021.

Βέβαια, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 29χρονου θα χρειαστεί να προκύψει κάποια αποχώρηση στην ομάδα διότι έχουν καλυφθεί και οι οχτώ θέσεις για τους μη κοινοτικούς παίκτες στο ρόστερ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Corriere dello Sport ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα να κατατεθεί στο πρωτάθλημα της Saudi Pro League αίτημα για εξαίρεση ώστε να κλείσει η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK