Η αδιανόητη ενδεκάδα της Ντόρτμουντ εάν δεν είχε πουλήσει κανένα από τ' αστέρια της

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει πουλήσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια εισπράττοντας πολλά εκατομμύρια.

England's Jude Bellingham reacts in front of referee Wilton Sampaio during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σοκαρισμένος AP

Ανά τα χρόνια η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει παράξει και έχει πουλήσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Άλλους πάλι δεν τους "έφτιαξε" η ίδια, αλλά πρόλαβε να τους αγοράσει ή να τους ανακαλύψει στο σωστό τάιμινγκ κι έπειτα να τους μοσχοπουλήσει με πολλά περισσότερα απ' αυτά που είχε δαπανήσει για να τους αγοράσει.

Πώς θα ήταν η συγκεκριμένη ομάδα εάν είχε αποφασίσει να κρατήσει κάποιους από τους σταρ που έχουν περάσει από το κλαμπ; Η ενδεκάδα για την οποία θα διαβάσετε παρακάτω προκαλεί τρόμο. Για κάποιους ποδοσφαιριστές μάλιστα είχαμε ξεχάσει πως φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ας δούμε αυτή την υπερομάδα σε διάταξη 4-4-2: Κομπέλ κάτω από τα δοκάρια, Γκερέιρο με Χακίμι στα φτερά της άμυνας και στο κέντρο οι Ρούντιγκερ - Ακάντζι. Στην μεσαία γραμμή, δίδυμο, οι Μπέλιγχαμ - Γκουντογκάν, δεξιά ο Ντεμπελέ και αριστερά ο Ρόις. Δυάδα στην επίθεση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Έρλινγκ Χάλαντ στο μεγαλύτερο cheat της ιστορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK