H κριτική των "πράσινων"

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, ο Παναθηναϊκός εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο ένα μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο.

H κριτική των "πράσινων"

Αναλυτικά η κριτική των πράσινων

Oρέστης Καρνέζης: Φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ που ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Κατά τα άλλα κράτησε καλά και είχε στο ενεργητικό του θετικές επεμβάσεις.

Στέργος Μαρίνος: Από τους ελάχιστους διακριθέντες του Παναθηναϊκού. Οσο έπαιξε τα έδωσε όλα, ανέβηκε πολλές φορές, βοήθησε και αμυντικά.

Νίκος Σπυρόπουλος: Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Ολες, μα όλες οι σέντρες του πήγαν ή σε αντίπαλο ή σε χώρο που δεν βρισκόταν συμπαίκτης του.

Σεντρίκ Καντέ: Ασταθής, άτσαλος στις επεμβάσεις του, εμφανώς ανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ματίας Μπιάρσμιρ: Καλύτερος από τον παρτενέρ του Καντέ, αλλά όχι ιδιαίτερα σταθερός. Χρεώνεται και τη λάθος πάσα από την οποία προέρχεται το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Σιμάο Μάτε Τζούνιορ: Με καλές και κακές στιγμές. Πολλά λάθη ακόμα και σε εύκολες μεταβιβάσεις, σχετικά καλός ανασταλτικά.

Κώστας Κατσουράνης: Από τον αρχηγό του ο Παναθηναϊκός περίμενε περισσότερα πράγματα. Δεν πέρασε τις πάσες που θα ήθελε, δεν είχε καλά τελειώματα, δεν πάτησε πολύ την αντίπαλη περιοχή.

Ζέκα: Αδιάφορη εμφάνιση. Ετρεξε βέβαια, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ενέργειες κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Κουίνσι Αμπέγε: Δεν είχε μεγάλα κέφια, οι όποιες κούρσες του αναχαιτίστηκαν από την καλά διαβασμένη ΑΕΚ αλλά θα μπορούσε να μείνει στο παιχνίδι γιατί είναι παίκτης με απρόβλεπτες ενέργειες.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Φλύαρος μέχρι εκεί που δεν παίρνει αλλά και κακός στα τελειώματα που δοκίμασε. Μόνο προς το τέλος μοίρασε καλά την μπάλα.

Τοτσέ: Πέρασε και δεν ακούμπησε από το παιχνίδι. Ουδέποτε έκανε αισθητή την παρουσία του.

Οι αλλαγές

Κλέιτον Σίλβα: Τουλάχιστον προσπάθησε, είχε ενέργεια και πάθος, δοκίμασε πράγματα και έκανε ότι μπορούσε.

Γιώργος Καραγκούνης: Εκτέλεσε πέντε στημένα. Και τα πέντε πήγαν κατευθείαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Καμία άλλη προσφορά από την πολύπειρο Ελληνα μέσο.

Σωτήρης Νίνης: Θα ήταν κρίμα να κριθεί στην πρώτη συμμετοχή του μετά από έξι μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK