Γύρισε μπούμερανγκ η απόλυση του Ντε Ρόσι, οι παίκτες πήραν το μέρος του και ζήτησαν τα ρέστα από τη διοίκηση

Καθόλου ευχάριστο δεν ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρόμα μετά την απομάκρυνση του Ντε Ρόσια από τον Πάγκο, με ορισμένους παίκτες της ομάδας να έρχονται σε επαφή με στελέχη της διοίκησης για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Roma's head coach Daniele De Rossi ahead the Europa League semifinal first leg soccer match between Roma and Bayer Leverkusen at Rome's Olympic Stadium, Italy, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
(AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η απόφαση της απόλυσης του Ντε Ρόσι μετά από το κακό ξεκίνημα της Ρόμα στη Serie A έφερε έντονες αντιδράσεις από παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι έστειλαν αντιπροσώπους σε στελέχη της διοίκησης για να διευθετηθεί το θέμα, την ώρα που εκείνη είχε ήδη αποφασίσει να φέρει ως αντικαταστάτη του Ιταλού τον Ιβάν Γιούριτς.

Συγκεκριμένα, οι Λορέντζο Πελεγκρίνι και Τζιανλούκα Μαντσίνι ήταν εκείνοι που ήρθαν σε επικοινωνία με την διοίκηση, με τον διάλογο ανάμεσα στις δύο πλευρές να εξελίσσεται σε διαπληκτισμό, σύμφωνα με την Corriere dello Sport. Οι δύο παίκτες προσπάθησαν να πείσουν την ομάδα να αλλάξει γνώμη, αλλά ήταν πολύ αργά.

Αναφέρεται πως η έκπληξη των ποδοσφαιριστών με την απόφαση των "Τζιαλορόσι" ήταν τεράστια, καθώς πριν την απόφαση της απομάκρυνσης του Ντε Ρόσι από τον πάγκο, η διοίκηση είχε ρωτήσει τους Πάουλο Ντιμπάλα και Λεάντρο Παρέδες σχετικά με το ποια είναι η άποψή τους για τον προπονητή.

Εκείνοι επέμειναν ότι όλη η ομάδα στηρίζει τον Ιταλό, ωστόσο αποδείχθηκε πως αυτά τα λόγια δεν επηρέασαν την τελική απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK