Γουέστ Χαμ: Ο Σακίλ Ο' Νιλ βρίσκεται σε συζητήσεις για να γίνει μέτοχος της ομάδας

Ο θρύλος του NBA Σακίλ Ο' Νιλ επιθυμεί να επενδύσει στο ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Γουέστ Χαμ προκειμένου να αποκτήσει ένα μερίδιο από τις μετοχές της ομάδας.

Shaquille O'Neal, speaks during a pre-game press conference about the Orlando Magic retiring his jersey before the Oklahoma City Thunder NBA basketball game, Tuesday, Feb. 13, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Kevin Kolczynski)
(AP Photo/Kevin Kolczynski) AP

Ο Σακίλ Ο' Νιλ έχει αποφασίσει να επενδύσει στον χώρο του ποδοσφαίρου και ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Γουέστ Χαμ ούτως ώστε να αγοράσει ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας επέλεξε να επενδύσει συγκεκριμένα στην ομάδα της Premier League μετά την παρακολούθηση ενός αγώνα των "Σφυριών" κατά τη διάρκεια της περσυνής σεζόν.

Εφόσον προχωρήσει πράγματι αυτή η κίνηση του Ο' Νιλ, τότε ο ίδιος θα βαδίσει στα χνάρια του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος το 2011 είχε αγοράσει το 2% των μετοχών της Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK