Γουέιν Ρούνεϊ: Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ είπε "όχι" πολλών εκατομμυρίων για χάρη της Μπέρμιγχαμ

Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε στα χέρια του ο Γουέιν Ρούνεϊ την οποία και απέρριψε για χάρη της Μπέρμιγχαμ.

D.C. United head coach Wayne Rooney reacts after an MLS soccer match against Orlando City, Sunday, July 31, 2022, in Washington. D.C. United won 2-1. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Γουέιν Ρούνεϊ σε αναμέτρηση της D.C United AP

Στην Championship για λογαριασμό της Μπέρμιγχαμ μετακόμισε ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά από την περιπέτειά του στο MLS υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρα από την πρόταση της Μπέρμιγχαμ, η οποία θα δώσει μάχη για την είσοδό της στα play-offs που δίνουν μία θέση στην Premier League, φέρεται πως είχε στα χέρια του και προσφορά "μαμούθ" από τη Σαουδική Αραβία, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ομάδα που τον προσέγγισε.

Θυμίζουμε πως στη Σαουδική Αραβία βρίσκεται ένας από τους μεγάλους αντιπάλους του Ρούνεϊ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή στην Αλ Ετιφάκ ενώ πρόσφατα μεγάλη πρόταση από τους Σαουδάραβες φέρεται να απέρριψε και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κορυφαία ισπανική ομάδα πάει για το κόλπο γκρόσο με Γκρίνγουντ

Νέα ανατροπή με το μεγάλο αστέρι της Αλ Ιτιχάντ:Υπολογίζεται αλλά μόνο για λίγα ματς

Ο "βιονικός" Γκριεζμάν κατέγραψε επίδοση άνευ προηγουμένου με την Γαλλία και συνεχίζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK