Γιουβέντους, το απόλυτο πλάνο: Αυτοί φεύγουν, αυτοί έρχονται

Το πλάνο της Μεγάλης Κυρίας για να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρος. Τα χρήματα που χρειάζεται για κάνει deal με τους στόχους.

Spezia's head coach Thiago Motta arrives prior to the start of the Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 1, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Η εποχή Μότα στην Γιουβέντους φέρνει μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και έσοδα απαραίτητα για να εκπληρωθούν οι μεταγραφικές επιθυμίες του Βραζιλιανοϊταλού προπονητή. Η Μεγάλη Κυρία έχει τοποθετήσει στην transfer list τέσσερις ποδοσφαιριστές με σκοπό να βάλει στα ταμεία της 90-95 εκατ. ευρώ.

Η λίστα και οι απαιτήσεις

  • Κιέζα: 25.000.000 ευρώ
  • Σούλε: 35.000.000 ευρώ
  • Κόστιτς: 8-10 εκατ. ευρώ
  • Χάισειν: 25.000.000 ευρώ

Από τα χρήματα που φιλοδοξεί να κάνει από τις παραπάνω πωλήσεις, η Γιουβέντους θέλει να δώσει ένα σεβαστό ποσό για να ολοκληρώσει τις συμφωνίες με τους Κουπμάινερς και Τοντιμπό. Παράλληλα, ο Μότα θα ψαχτεί και για έναν επιθετικό που αγωνίζεται στο πλάι.

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους είναι ιδιαίτερα κινητική στο παζάρι έχοντας τελειώσει τις μεταγραφές των Ντούγκλας Λουίζ, Κεφρέν Τουράμ και Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο. Οι παραπάνω κινήσεις έχουν κοστίσει κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK